Aktualitet

Politike

Showbiz

10 Mënyrat më të mira për të nisur kërkimin tuaj të punës

Edhe nëse nuk jeni duke kërkuar punë sot, ka kuptim që të jeni të përgatitur për të kërkuar punë. Ju mund të vendosni se...

Ja se çfarë të bëni kur nuk jeni të motivuar

Më poshtë janë 5 metoda të mrekullueshme të motivimit që mund t’i provoni. Sa shpesh keni pasur probleme me motivimin? Kur e keni pasur shumë...

Shenjat më gojëmbla të horoskopit që e kanë muhabetin grurë me të gjithë

BinjakëtNjerëzit e lindur nën këtë shenjë mund të quhen me të vërtetë të sjellshëm, sa që kur komunikoni me ta, menjëherë ju tërheqin vëmendjen....

Missi nga Shqipria zbulon mesazhet e Capital T

Miss Shqipëria 2020” Iljada Baci, ishte e ftuar në “Edicioni Veror”, bukuroshja shpalosi shumë gjëra rreth jetës private si dhe projekteve në të ardhmen. Modelja...

Sport

Shendeti

Turizem

Teknologji

Showbiz

Me te lexuarat