Ndryshime të rëndësishme kanë ndodhur në Partinë Demokratike.

Në mbledhjen e sotme të Këshillit Kombëtar të PD, Kryetari Lulzim Basha ka paraqitur edhe emrat që do të zëvendësojnë anëtarët e shkarkuar të PD-së.

Enkelejd Alibeaj kryetar i ri i grupit te PD

Agron Gjekmarkaj nënkryetar i Kuvendit

Ndryshimet e tjera që do të propozoj kanë të bëjnë me drejtimin e komisioneve parlamentare dhe në Byronë e Kuvendit, si më poshtë:
Kryetar i Komisionit të Shëndetësisë: Grida Duma
Kryetar i Komisionit të Arsimit: Flutura Açka
Nënkryetar i Komisionit të Ligjeve:Dhurata Çupi
Sekretariati për Buxhetin: Xhelal Mziu (sekretar)
Sekretariati për Procedurat, Votimet dhe Etikën: Bledion Nallbati (anëtar)
Sekretariati për Statusin e Deputetit: Dashnor Sula (sekretar)
Sekretariati për Kërkimin Parlamentar, Bibliotekën dhe Botimet: Lindita Metaliaj (anëtar)

Radari.al