Kryeministri Edi Rama e nis ditën me kantierin e punimeve në Shijak, ku po ndërtohen 31 pallate të reja për familjet e prekura nga tërmeti tragjik i nëntorit 2019.

Ai shkruan se pas dorëzimit të 802 shtëpive, po punohet për përfundimin e 31 pallateve, për 660 familje.

“Mirëmëngjes, dhe nga Shijaku ku pas dorëzimit të 802 shtëpive puna vijon pa u ndalur dhe për 31 pallate ku do të akomodohen edhe 660 familje, ju uroj një fundjavë të mbarë”, shkruan Edi Rama dhe ndan pamjet nga punimet që vazhdojnë në Shijak.

Radari.al