Kryeministri Edi Rama ka publikuar një foto me vogëlushin të cilin e “trembi” pas takimit të mbajtur te Liqeni në kuadër të 30 vjetorit të krijimit të FRESSH.  

“Kur të del para tjetri dhe të kujton sa shumë je zgjatur, pastaj ti ulesh sa mundesh dhe ai të shikon sa shumë je zbardhur”, shkruan Rama.

Theksojmë se ditën e sotme Partia Socialiste kujtoi 30 vjetorin e Forumit  Rinor Socialist (FRESSH).

Radari.al