Me rastin e 30-vjetorit të krijimit të FRESSH, ish-zv.kryeministri Erion Braçe është bërë nostalgjik dhe ka ndarë në rrjetet sociale dy foto të vetat që përkon me këtë moment historik.

“CA VITE ME PARE, NE NJE DITE SI KJO!”, shkruan Braçe krahas fotove.

Radari.al