Sekretari i Përgjithshëm i Partisë Socialiste, Damian Gjiknuri, ka pritur sot në një takim zyrtar ambsadorin Republikës Popullore të Kinës në Tiranë, Zhou Ding.

Gjiknuri tregon se e njohur ambasadorin kinez me organizimin e Partisë Socialiste dhe sfidat e mandatit të tretë qeverisës, teksa thotë se shkëmbyen ide për intensifikimin e bashkëpunimit politik, ekonomik dhe kulturor mes dy vendeve tona.

“Kënaqësi të prisja në një takim ambasadorin e Republikës Popullore të Kinës në Tiranë, Zhou Ding të cilin e njoha me organizimin e Partisë Socialiste dhe sfidat e mandatit të tretë qeverisës. Gjithashtu shkëmbyem ide për intensifikimin e bashkëpunimit politik, ekonomik dhe kulturor mes dy vendeve tona”, shkruan Gjiknuri.

Radari.al