Ambasadorja e SHBA-së në Tiranë ka folur për zhvillimet e fundit politike.

Teksa ka shpërndarë intervistën e Zëvendës Ndihmës Sekretari Escobar për Zërin e Amerikës, Yuri Kim ka dhënë dhe një mesazh të koduar për Sali Berishën. Ajo ka përmendur  “spin doktorët”

Në letërsi dhe kinema, spin doctor-ët janë dinakë, manipulues, të pandershëm e dhelparakë. 

Ja çfarë shkruan Yuri Kim

Jeni lodhur nga “spin doktorët”? Gjykojeni vetë. Ja çfarë tha në të vërtetë Zëvendës Ndihmës Sekretari Escobar. Ai diskutoi gjithashtu integrimin ekonomik rajonal (përfshirë Ballkanin e Hapur dhe Procesin e Berlinit), Kosovë-Serbi, etj.

Tired of the “spin doctors”? Judge for yourself. Here’s what Deputy Assistant Secretary Escobar actually said. He also discussed regional economic integration (incl Open Balkans & Berlin Process), Kosovo-Serbia, etc. Full transcript https://t.co/b8NPJv8ZIhpic.twitter.com/ZxEns7zP5V— Ambassador Yuri Kim (@USAmbAlbania) January 12, 2022

Radari.al