Ministria e Punëve të Brendshme njoftoi se kanë arrestuar 17 persona për arsye se tek ata, zyrtarët policorë kanë gjetur marihuanë, pluhur të bardhë dhe disa tableta dhe paketime me materie të ngurtë.

“Në periudhën nga 22:30 deri më 05:50, në Qendrën Sportive “Boris Trajkovski” në Shkup, zyrtarët policorë kanë privuar nga liria 15 persona edhe atë Gj.B (24) nga Serbia, L.K (18) nga Shkupi, V.A (38) nga Gjevgjelia, M.Gj (20) nga Manastiri, B.N (22) nga Sveti Nikole, V.H (23) nga Shkupi, D.T (23) nga Kosova, A.S (nga Shkupi, L.V (30) nga Kosova, Gj.D (18) nga Velesi, K.M (23) nga Shtipi, M.N (18) nga Shtipi, S.T (25) nga Shkupi, B.S nga Shkupi dhe L.J po ashtu nga Shkupi. Tek ata janë gjetur dhe marrë marihuanë, materie e bardhë e pluhurit, disa lloje të tabletave dhe paketime me material të ngurtë”, thuhet në njoftimin e policisë.

Radari.al