Takimi i shumëpritur mes Donaldit dhe Romeos ndodhi këtë mbrëmje në spektaklin e Big Brother Vip.

“Bëj atë që mendon ti, çfarë ke pasur jashtë janë të zgjidhura kështu që, je shumë i fortë, ngulite atë gjë, je shumë i fortë”, tha Romeo.

“Si ke qenë ti a je mirë?”, tha Donaldi.

“Unë çfarë s’po bëj”, tha Romeo.

“Jam në disa momente që doja aprovim, edhe pse e di që kam pasur aprovimin tënd sidomos tek kjo situata”, tha Donaldi.

“Ti u tregove burrë edhe pse të vunë me shpatulla pas muri, je i drejtë je i saktë”, tha Romeo.

Pas takimit, ata ndërruar rrobat, dhe Romeo u iu bashkua banorëve të tjerë. Trixa siç duket e ndjeu se dy vëllezërit janë ndërruar, pasi e pa në mënyrë të çuditshme Romeon, mbase duke patur edhe dyshimet e saj.

Gjithsesi, ai nuk është kuptuar ende.

FOTOT/ Çfarë po ndodh në BB? Në vend të Donaldit, i
FOTOT/ Çfarë po ndodh në BB? Në vend të Donaldit, i
Radari.al