Këtë të enjte, Ana është përfshirë në një debat me konkurrentët  e tjerë për seksualitetin e saj.

Ata e kanë akuzuar se është biseksuale dhe se pëlqen  vajzat dhe djemtë, ndërsa vajza i ka hedhur poshtë ato.

 “Nuk jam lezbike, nuk dua të dal me Mikelën, pëlqej meshkujt, vdes për meshkujt”, tha Ana.

Gjithë debati nisi pas puthjes së famshme të shkëmbyer me Mikelën në studio, e cila sipas tyre ishte miqësore.

U puth në buzë me Mikelën/ Djemtë akuzojnë Anën se
U puth në buzë me Mikelën/ Djemtë akuzojnë Anën se
Radari.al