Damian Gjiknuri është drejtuesi i ri i qarkut të Elbasanit duke zëvendësuar kështu Taulant Ballën.

Gjatë vizitës në qytetin e Elbasanit, Gjiknuri është pyetur nga gazetarët se pse sot pranë tij nuk është Taulant Balla dhe nëse ky fakt ishte mesazh për të.

Gazetari: Sot për herë të parë nuk shoh Taulant Ballën. Është ky një mesazh që nuk ka më punë me Elbasanin që ky tashmë është territori i Gjiknurit?

Damian Gjiknuri: Pyeteni zotin Balla. Mos më bëni më pyetje të tilla.

Radari.al