Në Ditën Ndërkombëtare të Eliminimit të Dhunës Ndaj Grave, ambasadorja e SHBA Yuri Kim së bashku me atë të Suedisë Elsa Hastad dhe gra të tjera ambasadore në Shqipëri, janë solidarizuar për t’i thënë “stop” këtij fenomeni. 

Zyrtaret e huaja janë bashkuar njëzëri për t’i thënë “JO” dhunës ndaj grave”, e cila është një fenomen mjaft i përhapur dhe shqetësues në vendin tonë.

“Në 25 nëntor gratë ambasadore në Shqipëri solidarizohen me të gjitha gratë kudo që ndodhen. Le të #orangetheworld dhe t’i themi “JO” dhunës ndaj grave”, shkruan Yuri Kim.

Radari.al