Nëse sot do mbaheshin zgjedhjet për liderin e ri të PD-së, ju cilin do votonit?

30.2% e të anketuarve kanë zgjedhur Berishën, ndërsa 14.3% e tyre kanë zgjedhur Bashën. 47.6% e të anketuarve janë përgjigjur Asnjëri prej tyre, ndërsa 7.9% e tyre nuk e di.

Mes të anketuarve të PS-së, 17% kanë zgjedhur Berishën, ndërsa 21.5% Bashën.

57.1% e socialistëve janë përgjigjur Asnjëri prej tyre, ndërsa 4.4% Nuk e di.

Mes të anketuarve të PD-së, 60.2% kanë zgjedhur Berishën dhe vetëm 27.7% Bashën. 6.3% e demokratëve janë përgjigjur Asnjëri prej tyre, ndërsa 5.8% Nuk e di.

Të anketuarit e LSI-së kanë zgjedhur Bashën ku 21.9% janë përgjigjur pro liderit aktual dhe 20.2% janë përgjigjur Berisha. 55.8% e tyre janë përgjigjur Asnjëri prej tyre, ndërsa 2.1% Nuk e di. 

Radari.al