Sot banorët po flisnin për Ilirin dhe sjelljet e tij në shtëpi.Teksa banorët po bisedonin me njëri-tjetrin Semi shpreh mendimin e saj në lidhje me Ilirin

“ILIRI KA NDRYSHUAR SHUMË”,-THA AJO.


Dagz gjithashtu shprehu mendimin e tij duke thënë se Iliri është bërë më i dashur dhe më i afruar.

Arjola nga ana tjetër i thot atyre se Iliri gjithmonë ka qenë i tillë ndoshta ka qënë pak i larguar për shkak të debatave që u krijuan dhe ndikuan emocionalisht tek ai.

Kujtojmë se Iliri nuk ishte dakord me puthjen e PM dhe Sarës:

Iliri: Mbas gjithë asaj analize që u bë dje unë e quaj të tepruar, sinqerisht. Mbas gjithë asaj analize që u bë dje këtu unëe  quaj të tepruar sot. Është një lojë kot, se s’jeni nga 16 vjeç. Unë mendoj se jeni dy persona shumë të pjekur.

PM: O Ilir së pari je t’u fol pa lidhje dhe e dyta …

Iliri: Jo pa lidhje…

Fifi ishte e para që reagoi ashpër pasi mësoi për puthjen e Sarës me Pajtimin dhe tha se blogerja po bën lojë, por ajo nuk do ta lejojë pasi PM është “vëllai i saj”.

“TI E PASKE PUTHUR. ME DUKESH E PASIGURT. TY TË ERDHI MOTRA PËR PM, TË THA S’KA GJË. QENKE LUNATIKE. PËR MUA ËSHTË SHUMË E RËNDË”, THA FIFI KUR MORI VESH SE SARAH DHE PM ISHIN PUTHUR.

Sarah u ndje keq pas këtyre fjalëve të Fifit dhe filloi të qante, ndërsa banorët e tjerë u munduan ta qetësojnë.

Radari.al