Binance është në diskutime paraprake me “disa” fonde sovrane të pasurisë rreth investimit në njësinë e saj globale, tha Zhao në një intervistë të 23 nëntorit me Financial Times, duke refuzuar të përmendë ndonjë fond specifik.

Zhao shpreson që “perceptimi dhe marrëdhëniet” e Binance me rregullatorët në mbarë botën do të përmirësoheshin nëse fondet sovrane të pasurisë do të merrnin një aksion në kompani, sipas raportit. “Por kjo mund të na lidhë edhe me vende specifike…me të cilat duam të jemi pak të kujdesshëm,” tha Zhao.

Binance ka qenë nën mikroskopin rregullator në juridiksione që variojnë nga Japonia në Singapor.
Njësia ekonomike e Binance-it në SHBA do të mbyllë financimin e para-IPO-së prej “nja dyqind milionë” në një deri në dy muajt e ardhshëm, tha CEO javën e kaluar.

Bursa po kërkon gjithashtu të ngrejë selinë globale, një kthesë 360 gradë nga modeli i saj i operacioneve të decentralizuara.

Radari.al