Artisti francez, Scaf_oner, përdor vepra artistike imagjinative dhe çuditërisht realiste për t’i dhënë frymë të re ndërtesave të braktisura dhe qosheve të rrugëve.

Shumica e pikturave të tij mahnitëse 3D shfaqin kafshë të mëdha, por disa gjithashtu luajnë me perceptimin tonë të objekteve të pajetë.

Ne u mahnitëm nga veprat krijuese të këtij artisti të talentuar dhe vendosëm të ndajmë me ju disa nga muralet e tij 3D.

Radari.al