Do të duhet të bëni maksimumin për të forcuar muskujt e barkut

Muskujt e skalitur në bark janë ëndrra e çdo mashkulli. Mirëpo, ka një rrugë të gjatë për të bërë për “pllakat” dhe muskujt e përsosur të barkut.

Nëse po përpiqeni të formoni pllaka në stomak, qëllimi juaj duhet të jetë ndërtimi i muskujve. Muskujt ndërtohen duke e ekspozuar veten ndaj përpjekjeve të mjaftueshme.

Trupi më pas merr mesazhin se duhet të ndërtojë më shumë muskuj në mënyrë që të përballojë kaq shumë përpjekje.

Përpjekja ndodh me rezistencë të lartë, ndërsa numri i përsëritjeve duhet të jetë më i vogël.

Dhe si fillim ju sugjerojmë një grup ushtrimesh që zgjasin 11 minuta.

Filloni të ushtroni!

Radari.al