Një video e publikuar në rrjetet sociale, ku pretendohet se në të është Bruno gjysmë i zhveshur duke u puthur me një vajzë ka krijuar “trazira” në emisionin e dashurisë.

Fotoja paraqitet me blur, por Bruno thotë se e ka parë foton të gjithë dhe duket qartë që nuk është ai.

Më tej ai shton se djali në fjalë nuk ka as tatuazhe, të cilat Bruno i ka pasur që 18 vjeç.

“Më vjen keq që kanë dalin këto imazhe edhe për njerëzit që janë në atë foto. Unë nuk jam se unë që 18 vjeç e kam tatuazhin në qafë dhe krahu nuk përkon. E kam parë foton pa blur dhe po të shihet pa blur duket që personi në foto nuk jam unë. Këto video janë kompromentuese për të gjitha karakteret që janë në këtë studio. Në atë video vërtet nuk jam unë por është kompromentuese.”-tha Bruno.

Radari.al