13 kompani Call Center-i janë vënë nën  hetim nga SPAK për mashtrimin që dyshohet se i kanë bërë dhjetëra qytetarëve europian.

Raportohet se sekreti ndërkombëtar është kërkuar nga Gjermania, sipas së cilës bëhet fjalë për një platformë ku qytetarët komunikohen përmes telefonit e rrjeteve sociale dhe i kërkohet të investojnë shuma të mëdha parash, mbi një mijë euro.

Mësohet se janë 13 kompani Call Center-i, por hetimi mbahet i fshehtë dhe nuk ka informacione për emrat e tyre.

Radari.al