Kriptomonedhat mund të kenë filluar të rregullojnë fitimin e tyre pasi të gjitha monedhat kryesore kanë filluar të dalin nga zona e kuqe në ditët e fundit të muajit tetor.

BTC/USD
Norma e Bitcoin (BTC) ka rënë me 2% që nga dje, ndërsa çmimi i tij ka mbetur i njëjtë gjatë shtatë ditëve të fundit. Pas një shpërthimi të rremë të mbështetjes në 56,560 dollarë, Bitcoin (BTC) nuk mund ta mbante rritjen dhe u fiksua mbi nivelin e 62,000 dollarëve. Edhe pse vëllimi i tregtimit të shitjeve është i ulët, rënia mund të vazhdojë pasi blerësit nuk duken shumë të interesuar për të blerë për momentin. Në këtë rast, nëse arinjtë thyejnë mbështetjen, rënia mund të çojë BTC në 53,000 dollarë javën e ardhshme. Bitcoin tregtohet me 60,390 dollarë në kohën e shtypit.

ADA/USD
Cardano (ADA) është humbësi kryesor nga lista, duke rënë me 2%. Cardano (ADA) po duket edhe më keq se Bitcoin (BTC) pasi po kthehet në mbështetje pas një shpërthimi të rremë. Përkatësisht, dalja prej 1,822 dollarësh mund të jetë një sinjal i madh rënieje dhe ta kthejë ADA në 1,50 dollarë së shpejti. ADA po tregtohet me 1,937 dollarë në kohën e shtypit.

BNB/USD
Pavarësisht rënies së sotme, Binance Coin (BNB) është rritur me 8% gjatë javës së fundit. Binance Coin (BNB) është gati të thyejë mbështetjen në 509,70 dollarë pasi demat janë jashtë fuqisë për të mbajtur rritjen. Në këtë drejtim, ekziston një probabilitet i lartë për të parë së shpejti rënien e vazhdueshme të monedhës vendase të këmbimit në zonën më të likuiditetit rreth 487 dollarë. BNB po tregtohet me 513,40 dollarë në kohën e shtypit.

Radari.al