DY PERSONA JANË EMOCIONALISHT TË GATSHËM TË KRIJOJNË NJË MARRËDHËNIE TË QËNDRUESHME DHE TË SHËNDETSHME NËSE JANË VËRTET TË LIDHUR, NË TË KUNDËRT GJËJA MË E MIRË PËR TË DY ËSHTË TË NDAHENI. MUND TË JETË SHUMË E VËSHTIRË TË NDAHENI ME DIKË QË JU PËLQEN SHUMË, VEÇANËRISHT NËSE ATA TASHMË KANË NDARË ËNDRRAT, DËSHIRAT DHE KOHËN SË BASHKU.

Është një ndjenjë vuajtjeje e papërshkrueshme. Por nëse ai person që e keni të vështirë të shkëputeni, nuk kujdeset pak për ta vendosur veten si prioritet në jetën e tij, ju thjesht po humbni kohën dhe energjinë tuaj për diçka që nuk do të sjellë asnjë përfitim në të ardhmen. Besojeni këtë, përpjekja e madhe për të rrezikuar gjithçka për të qëndruar pranë jush nuk ia vlen nëse nuk i intereson nëse jeni apo jo afër. Në fakt, ajo që do t’ju bëjë mirë është të ndërpritni njëherë e mirë lidhjen emocionale me atë person.

DHE PËRSËRI DO TË JETË NJË PËRVOJË E DHIMBSHME, NDOSHTA NJË NGA MË TË DHIMBSHMET E JETËS SUAJ, POR SAPO TA BËNI, FILLONI TË IMAGJINONI SE ÇFARË PO NDODHTE NË TË VËRTETË. JENI LIDHUR ME DIÇKA QË NUK JU KA BËRË MIRË, NUK JU KA NDIHMUAR TË RRITENI, AS NUK JU KA LEJUAR TË BUZËQESHNI SINQERISHT. PRA, MOS HEZITONI MË. NËSE KENI PRITUR PËR NJË SINJAL PËR T’U ÇLIRUAR NGA NJË MARRËDHËNIE KU MENDONI SE NUK JENI TË RËNDËSISHËM, ATËHERË KY ËSHTË SINJALI. MOS U SHQETËSONI PËR ATË DJALË QË NUK KUJDESET PËR JU.

Mos u jepni përparësi njerëzve që as nuk shqetësohen të pyesin se si ndiheni. Ndalo tani! Ju jeni të mrekullueshëm, jeni energji e pastër dhe mund të arrini shumë më tepër me të, mos u konformoni. Mos ia jepni kohën tuaj njerëzve të gabuar. Ti je i vetmi person që mund të shpëtosh veten, i vetmi që vendos se çfarë është më e mira dhe çfarë meriton. Energjia që jepni çdo ditë duhet të jetë e njëjta energji që merrni në këmbim. Kur ta kuptoni këtë, do të filloni të kuptoni se sa e rëndësishme është të jesh i kujdesshëm me kë ndani jetën tuaj.

Radari.al