Nazmi Çangu, biznesmeni nga Nikla i cili ka rënë pre e grabitjes në orët e para të mëngjesit të sotëm ka deklaruar se 10 persona të maskuar e kanë lidhur dhe i kanë prerë gishtin.

Pasi Çangu ka rënë pa ndjenja, grabitësit kanë marrë nga banesa 8 mijë euro dhe çdo gjë tjetër që ka qenë në kasafortë, përfshirë edhe flori.

Vlera totale e sendeve dhe parave që kanë marrë nga banesa përllogaritet deri në 100 mijë euro.  Çangu ka mundur të dallojë që njëri nga grabitësit ka qenë i veshur me uniformë policie.

Radari.al