Twitter ka blerë Sphere, një aplikacion bisedash në grup i themeluar në vitin 2016 që synon t’i bëjë bisedat më interaktive dhe të organizuara.

Sphere i themeluar nga Tomas Halgas dhe Nick D’Aloisio, i cili më parë themeloi aplikacionin përmbledhës të lajmeve Summly, të cilin ai ia shiti Yahoo-së për një vlerë prej 30 milionë dollarësh të raportuar nuk zbuloi detajet financiare të marrëveshjes.

Një zëdhënës i Twitter konfirmoi lajmin për blerjen e Sphere, transmeton rtv21.tv.

Të gjithë punonjësit në ekipin e vogël prej 20 anëtarësh të Sphere do t’i bashkohen Twitterit.

Radari.al