Donaldi është emocionuar shumë pasi ka parë se në shtëpinë e Big Brother ishte edhe ish-e dashura e tij Bora Zemani.

“Jam shumë i turbullt tani, s’e di a ka ardhur për mua,” tha Donaldi teksa të gjithë u afruan për ta mbështetur.

Donaldi ka treguar se ka pasur një lidhje gati 3-vjeçare me moderatoren Bora Zemani dhe për historinë e tyre ka folur edhe në Big Brother.

Në fakt Bora Zemani teksa ishte në studio tha se do të zgjidhte shoqen e saj të ngushtë Semin për të folur.

Radari.al