Banorët e “Big Brother VIP’ kanë filluar thashethemet për njëri-tjetrin.

Fifi, Sabiani dhe Paloma kanë diskutuar në lidhje me dyshen “Semi-Donald”, duke u shprehur se mes tyre nuk ka asgjë më shumë se shoqëri.

Fifi: Semi dje e tha tamam, tha që Bora dhe Donaldi vdesin për njëri-tjetrin

Paloma: Sigurisht o gocë se nuk ka sens, ajo është idiotësi e madhe. Unë nuk e perceptoj dot, përtej imagjinatës time

Sabiani: Donaldi ka qenë me Borën?

Paloma: Po dhe ajo është shoqja e ngushtë e Semit, nuk ka sens, është turp një herë

Sabiani: Semi e shprehu vetë që me të dashurin e shoqes nuk do merrej kurrë. Prandaj unë nuk i kam parë kurrë ashtu, i kam parë si shokë

Paloma: As unë

Radari.al