Ministrja e Kulturës Elva Margariti ka emëruar në krye të Insitutit Kombëtar të Trashgimisë Kulturore deri në përfundim të procedurave të konkurimit Rudina Kulen.

Vendimi vjen pas dorëheqjes së Arta Dollanit si drejtore e IKTK-së.

NJOFTIMI

Të nderuar kolegë, ju bëj me dije se pas dorëheqjes së znj. Arta Dollani nga pozicioni i drejtores së Institutit Kombëtar të Trashëgimisë Kulturore, për vijimin e mëtejshëm të punës, Ministrja Margariti ka emëruar në krye të IKTK, deri në përfundimin e procedurave të konkurimit, znj. Rudina Kule, që mbante detyrën e zv.drejtores në këtë institucion dhe drejtuese e ASHA deri në momentin e formimit të IKTK, e cila mund t’ju ndihmojë në komunikimin e mëtejshëm, në mbarëvajtjen e punës suaj.

Radari.al