U përfolën për një lidhje dashurie, Bora Zemani dhe Atdheu papritur janë parë  marrin një vendim të çuditshëm

Ka kohë që dyshja janë përfolur për një lidhje dashurie.

Edhe pse nuk kanë konfirmuar asnjëherë, ata kanë vendosur të bëjnë një veprim të çuditshëm.

Ata kanë hequr njëri-tjetrin nga rrjetet sociale.

Nuk dihet se cila ishte arsyeja e këtij veprimi, apo thjeshtë kanë dashur t’i japin fund thashethemeve njëherë e mirë.

Radari.al