Gjatë ndërrimit të stinëve mund të na ndodhë shpesh të blejmë veshje të reja, por fatkeqësisht mundësia për blerje të reja e të shtrenjta nuk është në çdo moment. Ky nuk është gjithmonë një lajm i keq, veçanërisht nëse na bën më kreativë. Prandaj, hidhini një sy kombinimeve bazike të mëposhtme dhe rikrijoni veshjet me çfarë t’ju gjendet në garderobë! 

– Fustan i gjatë me dizajn mik + sandale me pak takë, rripa të hollë

11 veshje për këtë periudhë, që mund t'i rikrijoni

– Streçe + këpucë të zeza + triko/bluzë dimërore

11 veshje për këtë periudhë, që mund t'i rikrijoni

– Xhaketë e gjerë + xhinse + crop-top, reçipeta

11 veshje për këtë periudhë, që mund t'i rikrijoni

– Fustan-këmishë me kopsa + çizme + flokë të kapura (stil i viteve ’90)

11 veshje për këtë periudhë, që mund t'i rikrijoni

– Xhup “puffer” + çizme

11 veshje për këtë periudhë, që mund t'i rikrijoni

– Një elemet nga veshja me ngjyra

11 veshje për këtë periudhë, që mund t'i rikrijoni

– Golf + pantallona me shtat të lartë (kombinim njëngjyrësh ose jo)

11 veshje për këtë periudhë, që mund t'i rikrijoni

– Kombinim me pardesy

11 veshje për këtë periudhë, që mund t'i rikrijoni

– Fustan me atlete

11 veshje për këtë periudhë, që mund t'i rikrijoni

– Fund + xhaketë xhins

11 veshje për këtë periudhë, që mund t'i rikrijoni
Radari.al