Në ditët që nuk keni dëshirë të vishni atletet, të dilni nga shtëpia dhe të shkoni në palestër, ka gjithmonë një zgjidhje. Madje, edhe pa u ngritur nga shtrati. 

Ruajini 10 ushtrimet e mëposhtme, pikërisht për ato ditë:

1. Straight leg raises

10 ushtrime për të pasmet, barkun dhe këmbët, që mund

2. Marching hip raises

10 ushtrime për të pasmet, barkun dhe këmbët, që mund

3. Kneeling roundhouse kick

10 ushtrime për të pasmet, barkun dhe këmbët, që mund

4. Forearm plank

10 ushtrime për të pasmet, barkun dhe këmbët, që mund
Radari.al