Tetori krejt papritur po kthehet në dimër dhe ne duhet të nxjerrim palltot/pardesytë nga garderoba. Ose, akoma dhe më mirë të blejmë të reja! Pallton konsiderojeni investim prandaj ja vlen të mos nxitoheni dhe të shpenzoni disa para nëse gjeni të duhurën! Ka fuqinë të ndryshojë edhe veshjen më të zakonshme dhe mbi të gjitha, do të jetë me ty për shumë sezone të ftohta. 

Në të njëjtën kohë, duhet të jetë e bukur dhe chic! E dini cilat modele përmbushin gjithë kushtet këtë dimër?

1. PARDESYJA TRADICIONALE

9 modelet e palltove më chic për këtë dimër!

2. XHUPI I FRYRË, ENDE NË MODË!

9 modelet e palltove më chic për këtë dimër!

3. PALLTOT ME KUADRATA

9 modelet e palltove më chic për këtë dimër!

4. PALLTOJA KLASIKE BEZHË/KAFE

9 modelet e palltove më chic për këtë dimër!

5. PALLTOJA E TRASHË ME KADRATE

9 modelet e palltove më chic për këtë dimër!

6. LËKURË E GJATË LUKSOZE!

9 modelet e palltove më chic për këtë dimër!

7. PALLTO ME LIDHJE NË MES

9 modelet e palltove më chic për këtë dimër!

8. NJË PALLTO E BARDHË

9 modelet e palltove më chic për këtë dimër!

9. NJË PELLUSH! 

9 modelet e palltove më chic për këtë dimër!
Radari.al