Sot punatata e Për’puthen pati mjaft polemika. Ajo nisi me një surprizë të Edit ndaj Adës.

ADA E DI QË TË KAM MËRZITUR NGA PAK DHE E KAM TEPRUAR ME FJALË, QË TI KAM THON. SHPESH HERË NGA NXITIMI E INATI I MOMENTIT, PA I MENDUAR MIRË ATO QË PO TI THOJA. KY MESAZH VJEN PËR TY SI NJË KËRKESË FALJE, NGA PRINCI I VETËM QË KE DAL NË TAKIM, EDI.,- DËGJOHEJ ZËRI I TIJ NË STUDIO.

Më pas ata kërcyen bashkë. Pas kërcimit Ada pati përplasje të forta me Alvisën, e cila gjithmonë ka menduar se të dy ata bëjnë lojë.

Ada: Edi ka qenë i fryrë nga të tjerët, nga ato që ka pasur në takime, se di.
Alvisa: Nga mua?
Ada: Nuk të përmenda.
Alvisa: Mua këta dy më pëlqejnë shumë bashkë, e kam thënë që po bëjnë lojë dhe doli fjala ime.
Ada: Unë jam zënë me vërtetë me të, jo si ty mashtruese që vjen këtu me ish të dashurin për ca ndjekës.
Alvisa: Po ti që je e lidhur jashtë? Unë betohem që s’jam me Hysenin, betohu ti.
Ada: Betohem për çfarë të duash ti, po jo për ty.

Nga fundi kur vajzat bën zgjedhjet e tyre, Ada kishte shkruar dy emra, njërin e kishte prishur dhe donte të dilte me Edin.
Edi u revoltua nga kjo gjë dhe nuk e pranoi pasi nuk do të jetë zgjedhja e dytë. Ada u refuzua dhe nga Bashkimi, e zgjedhjen e saj do e jap më vonë.

Radari.al