Kur përmendim fjalën stil instiktivisht mendja na shkon tek francezet. Ka diçka në elegancën e tyre që e bëne dhe veshjen më të thjeshtë të duket chic. Përveç kësaj, vajzat franceze i qëndrojnë besnike disa kombinimeve që s’njohin kohë dhe nga ana tjetër s’duan dhe aq përpjekje. Çfarë mund të mësojmë prej tyre? Gjithë kombinimet më poshtë!

1. NJË FUSTAN VEROR + ÇANTË KASHTE

8 kombinime të pavdekshme që duhet t'ja kopjojmë francezeve!

2. TRIKO TË SHKURTËR + XHINSE + SANDALE

8 kombinime të pavdekshme që duhet t'ja kopjojmë francezeve!

3. NJË PULOVËR ME VIJA + FUND/XHINSE

8 kombinime të pavdekshme që duhet t'ja kopjojmë francezeve!

4. XHINS + XHINS

8 kombinime të pavdekshme që duhet t'ja kopjojmë francezeve!

5. NJË XHAKETË TË TILLË + PANTALLONA TË NGUSHTA + BLUZË TË BARDHË

8 kombinime të pavdekshme që duhet t'ja kopjojmë francezeve!

6. NJË FUSTAN I ZI KAQ I THJESHT DHE CHIC!

8 kombinime të pavdekshme që duhet t'ja kopjojmë francezeve!

7. XHAKETË + XHINSE + T-SHIRT I BARDHË

8 kombinime të pavdekshme që duhet t'ja kopjojmë francezeve!

8. BLUZË E BARDHË + XHINS I HAPUR

8 kombinime të pavdekshme që duhet t'ja kopjojmë francezeve!
Radari.al