Pavarësisht se sa kohë është bërë nga realizimi i bashkëpunimit me secilin partner tuajin, është gjithmonë koha dhe momenti i duhur për t’i ofruar dhuratën ideale atyre. Kjo dhuratë është bileta e suksesit… bileta për pjesëmarrje në Konventën Internacionale “SUKSESI ËSHTË QËLLIMI YT – 2021”. 

Në këtë Konventë ju i ofroni mundësinë atyre për të qenë akoma më të suksesshëm, duke u aftësuar akoma më shumë personalisht dhe profesionalisht nga trajnerë, të cilët janë secili ekspert në fushëveprimtarinë e tyre. 

Tema te reja, mundësi të reja, avancim më i madh në Konventën e IV-të “Suksesi është qëllimi yt”. Vendimi për të shijuar dhe shfrytëzuar mundësitë e jashtëzakonshme që të ofron Konventa bashkë me 30 persona të tjerë, është një nga arsyet që shtyn stafin të sjellin çdo herë më të mirën për ju që besoni gjithmonë në punën që ofrojmë!

Temat që do të trajtohen në këtë Konventë, nga trajnerë të ndryshëm, si: Inxhinier të shitjes në Google, Ceo të ASK BI, nga Drejtori i Konsulentëve në Salesforce etj., si: 

✅ Lidershipi i shek. XXI;

✅ The Psychology of SELLING with EQ and Body Language;

✅ Business Intelligence;

✅ Optimizimi i afarizmit me CRM platforma;

✅ Ndërgjegjësimi i gjeneratave të reja për angazhim maksimal në punë;  

✅ Bizneset e së ardhmes;

✅ Business Coaching;

✅ Kultura e kompanisë Google, digjitalizimi i kompanive.

Radari.al