Në “Foltoren” e radhës në Kukës, lideri historik i PD, Sali Berisha u ka premtuar demokratëve se Partinë Demokratike do ta kthejnë në shtëpinë e lirisë.

Ish-kryeministri Berisha ka deklaruar se Kuvendi Kombëtar do rikthejë lirinë dhe shpirtin e lirë të shqiptarëve.

“PD do ta kthejmë në shtëpinë e lirisë. Përshëndes të gjithë delegatët që kanë formosur mbledhjen e Kuvendit Kombëtar. Ai kuvend do rikthejë lirinë, shpirti i lirë i shqiptarëve. Ju ftoj të firmosni formularin kudo që jeni”, ka deklaruar Berisha.

Radari.al