Qindar qyetarë janë mbledhur jashtë teatrit “Skampa”, ku po presin ish kryeministrin Sali Berisha, ku do të zhvillojë “Foltoren” sot.

Jashtë teatrit delegatët kanë firmosur për thirrjen e Kuvendit Kombëtar të PD-së ku do të ndryshohet statusi.

I pranishëm jashtë teatrit “Skampa” është edhe deputeti Luçiano Boçi, Flmaur Noka dhe Bledi Himci, Sekretari i Përgjithëshm i PD-së Elbasan,. Ndërsa pritet që pas pak të mbërrije edhe Berisha.

Kujtojmë që Berisha po zhvillon “Foltoren” në qytete të ndryshme, ku merr firmën e demokratëve për të thirrur Kuvendin Kombëtar të PD, me shpresën për të ndryshuar statusin, pasi kreu i PD e ka përjashtuar nga grupi Parlamentar.

Radari.al