Kreu i PD, Lulzim Basha gjatë konferencës, kur përmendi protestën kundër rritjes së çmimeve tha edhe emrin e aktorit Florjan Binaj.

Mirëpo ai e ngatërroi emrin duke thënë “Flamur”, më pas ishin të pranishmit ata që e korrigjuan.

“Ky ishte apo jo, nuk ishte ai tjetri që doli në protestë, si e ka emrin ai aktori Binaj, Flamur Binaj? Flor Binaj, Flori”, tha Basha.

Në lidhje me këtë ka reaguar edhe aktori. Ai ka postuar videon nga momenti i konferencës dhe shkruan “Flamur Binaj, meme falas”.

“Flamur, si e ka”, Basha i ngatërroi emrin gjatë
Radari.al