Për të lejuar që ju të ndiqni dietën tuaj me proteina po ju sjellim më poshtë ushqimet që duhet të konsumoni çdo ditë:

Mëngjesi:
2 feta mish të bardhë gjel deti ose pule
1 racion djathë të bardhë dhie
1 pije e nxehtë (çaj të gjelbër ose çaj bimor)

Para dreka:
2 gota kos

Dreka:
sallatë domatesh me vezë të ziera
fileto (150 g) trofte, krapi ose merluci me lëng limoni  
fasule jeshile të ziera me majdanoz
1 çaj të gjelbër ose çaj bimor

Pas dreka:
1 grusht të vogël me arra dhe 1 çaj jeshil

Darka:
sallatë me fruta deti; pure brokoli
1 çaj të gjelbër ose çaj bimor

Në çdo kohë: konsumoni ujë mineral dhe gjysmë fete proshutë dhe një copë djathë pa yndyrë.

Radari.al