Ministri i Brendshëm, Bledi Çuçi tha se Gledis Nano ka një sfidë të rëndësishme përpara, për të çuar përpara performancën e Policisë së Shtetit, që ka bërë Ardi Veliu.

“VELIU LARGOHET NGA KJO DETYRË ME REZULTATE SHUMË TË LARTA, DUKE E ÇUAR NË NIVELE SI ASNJËHERË TJETËR NË KËTO 30 VITE PERFORMANCËN E POLICISË SË SHTETIT DHE KJO, FALË PROFESIONALIZMIT TË ARDI VELIUT DHE TË GJITHË TREGUESIT E SEKTORIT TË POLICISË FLASIN PËR NJË RRITJE DHE STANDARD TË KRIJUAR PËR PERFORMANCËN E POLICISË SË SHTETIT. NANO, NJË OFICER KARRIERE, KA NJË SFIDË PËR TA ÇUAR PËRPARA KËTË PERFORMANCË TË SHKËLQYER TË ARDI VELIUT”, THA MINISTRI I BRENDSHËM, BLEDI ÇUÇI.

Radari.al