Roland Bejko nuk do të jetë ndër demokratët që do ta presin Berishën të mërkurën në takimin e tij me bazën në Gjirokastër.

Bejko tha se e konsideron lëvizjen e Berishës si të motivuar vetëm nga interesat personale dhe që po dëmton partinë.  

Bejko bëri edhe një parashikim për partinë në rast të largimit të Bashës nga drejtimi i saj.

“Edhe sikur ta marrë Berisha partinë dhe të vendosë dikë tjetër, me statusin non grata dhe me Amerikën kundër, kurrë nuk vijmë në pushtet”, tha ai.

Radari.al