Ish-ministri i LSI-së Lefter Koka dhe  deputeti i ri i Partisë Socialiste, Orlando Rakipi nuk do të kenë më mundësi të marrin vizë drejt Shteteve të Bashkuara të Amerikës, pas një vendimi që pritet të bëhet zyrtar nga Departamenti Amerikan i Shtetit së shpejti.

Këta janë emrat qe sapo ka shpallur Albanian Post e cila ka bërë me dije që një ditë më parë se dy deputetë të zgjedhur të Parlamentit të Shqipërisë nuk do të mund të shkojnë dot më drejt Amerikës dhe tashmë emrat po bëhen publikë.

Radari.al