Arlind Gjokutaj është emëruar sekretar i Përgjithshëm i Ministrisë së Financave.

Gjokutaj është prezantuar sot zyrtarisht në postin e ri nga ministrja e Financave Delina Ibrahimaj.

Ai zëvendëson, Oltjon Muzhakën i cili largohet pas një viti nga kjo detyrë.

Gjokutaj ka qenë më herët drejtor i Doganave. Së fundmi ai ishte pjesë e Njësisë Speciale të Antikorrupsionit dhe Antievazionit.

Radari.al