Është mbledhur këtë të martë Instituti për vajzat dhe gratë në politikat e sigurisë kombëtare dhe ndërkombëtare.

E pranishme në aktivitet është edhe ambasadorja e SHBA në Tiranë, Yuri Kim, e cila në fjalën e saj vuri theksin te tre prioritete, demokracia, mbrojtja dhe biznesi.

“Puna jonë në ambasadën amerikane fokusohet te tre prioritete: demokracia, mbrojtja e biznesi. Institucionet e sigurta janë të nevojshme për sundimin e ligjit, zbatimin e Reformës në Drejtësi, institucionet, biznesi”, u shpreh ambasadorja Kim.

Radari.al