TË GJITHË KALOJNË KOHË TË VËSHTIRA, POR KUR JENI NË NJË LIDHJE, NDRYSHIMET E HUMORIT TË PARTNERIT TUAJ MUND TË BËHEN PROBLEMI JUAJ. ËSHTË TJETËR GJË KUR DIKUSH VUAN NGA DEPRESIONI I VËRTETË OSE NJË PROBLEM TJETËR I SHËNDETIT MENDOR. KY NUK ËSHTË NEGATIVITET ËSHTË NJË PROBLEM SHËNDETËSOR LEGJITIM QË MUND (DHE DUHET) TË ZGJIDHET ME NDIHMËN E NJË PROFESIONISTI. SIÇ E DINI, DEFINITIVISHT NUK ËSHTË DIÇKA PËR TË FAJËSUAR ASKËND.

Këtu janë disa shenja që tregojnë se gjërat kanë marrë një kthesë të keqe:

  1. Asgjë nuk është më argëtuese.

Ka diçka për të thënë në lidhje me lidhjen me dikë përmes ngacmimit të pafajshëm të gjërave të përbashkëta, por kur filloni të kuptoni se ky person është gjithmonë kështu, mund të jetë pak tronditëse. Pavarësisht nëse prenotoni në një restorant të ri ose shkoni në një koncert që menduat se e donit, kur duket se ka diçka që nuk shkon me çdo gjë që bëni së bashku, mund të fillojë t’ju lodhë në një mënyrë shumë reale.

  1. As juve nuk ju lejohet të argëtoheni.

Kur keni një lajm të mirë për të ndarë ose keni një ditë vërtet të mrekullueshme, ata janë shumë të shpejtë për të vënë në dukje aspektet jo aq të përsosura. Nëse mezi prisni të bëni diçka, ata e zbërthejnë atë ose tregojnë të gjitha mënyrat se si mund të jetë e gabuar. Është një gjë nëse ata duan të ecin duke rrotulluar sytë drejt botës, por edhe ju nuk keni pse të jetoni ashtu.

  1. Ndryshoni atë që u thoni atyre.

Meqenëse duket se askush nuk mund të argëtohet me të dashurin tuaj, mendoni gjatë dhe mirë para se të ndani diçka me të. Në vend që të nxitoni me lajme të mira, për shembull, në lidhje me një intervistë pune të ardhshme ose plane argëtuese të fundjavës, mendoni se si t’i prezantoni më së miri me gjërat.

  1. Ju nuk doni të jeni me ta.

Është vërtet keq kur filloni të keni frikë se ata do të kthehen në shtëpi për punë, vetëm sepse e dini që do të duhet të kaloni ca kohë serioze duke u përpjekur për t’i gëzuar ata ose për të folur për ankesat e tyre (të cilat do t’i kenë në mënyrë të pashmangshme). Nuk është se ata e bëjnë lëkurën tuaj të zvarritet ose ndonjë gjë tjetër – është thjesht e vështirë të jesh me ta për një kohë të gjatë pa u përgatitur paraprakisht mendërisht.

  1. Ju distancoheni prej tyre sa më shpesh që të jetë e mundur.

Ju patjetër i doni ata dhe madje shumë, por meqenëse të qenit me ta ka filluar të jetë rraskapitëse, ju përpiqeni të siguroheni që të kaloni kohë larg partnerit tuaj sa herë që keni mundësi.

  1. Po bëhet e shëmtuar, fjalë për fjalë.

Negativiteti mund të jetë tërheqës. Nuk do të ishte e pazakontë të filloni të ndiheni shumë larg nga partneri juaj ose të mos doni të jeni intim me ta kur ata janë shumë nervozë për çdo gjë të vogël. Kur negativiteti i tyre po prish jetën tuaj seksuale, diçka duhet të ndryshojë.

  1. Ata nuk e vënë re se diçka nuk është në rregull.

Kur i drejtoheni partnerit tuaj për çdo gjë që lidhet me marrëdhënien tuaj, ai duhet që të paktën të gjejë pak kohë për t’ju dëgjuar. Nëse negativiteti i tyre është vërtet toksik, ata nuk mund ta kenë idenë për çfarë po flisni kur u thoni se po ju vënë poshtë. Ndonjëherë bëhet fjalë vetëm për qëndrimin e tyre të keq, por nëse ata nuk mund të bëjnë kompromise të thjeshta për t’i rregulluar pak gjërat, ju duhet të bëni një zgjedhje për atë që mund të trajtoni në të ardhmen.

Radari.al