Këngëtarja e njohur nga Shkodra, Barbana Dini është fejuar.


Personi që i ka marrë zemrën është një shqiptar që jeton në Amerikë. Ai është një biznesmen me origjinë nga Shkodra, madje i ka propozuar këngëtares dhe kjo e fundit padyshim ka thënë po.

Barbana njihet ndryshe edhe si motra e këngëtarit Ergi Dini, i cili ndërroi jetë në një aksident rrugor.

Radari.al