Në kanalin Car Magazine në YouTube është publikuar videoja e një testi interesant. Shtatë vetura, dy ditë dhe një pistë ishin të mjaftueshëm që ky test të realizohet.

Këtë vit, Car Magazine ka përgatitur një test interesant me plotë super-vetura si Ferrari SF90, Porsche 911 GT3, Lamborghini Huracan STO, BMW M4 Competition, Alfa Romeo Giulia GTA, Volkswagen Golf GTI Clubsport 45 dhe Hyundai i20 N. Për të zbuluar fituesin, ndiqni videon më poshtë

Radari.al