I ngarkuari me punë në Ambasadën e SHBA-së në Kosovë, Nicholas Giacobbe duke komentuar zbatimin e marrëveshjes së Brukselit, ka thënë se është një përparim i mirë nga Kosova dhe Serbia.

Sipas tij, prania e KFOR-it është e përkohshme.

“Për dy javë presim që operacionet kufitare të kthehen në normalitet. Është koha për të ecur me këtë vrull dhe për të rifilluar me zell dialogun”, ka thënë ai.

Radari.al