Emisioni “Për’puthen 3” ka filluar tashmë transmetimin edhe qysh në episodet e para ka filluar kureshtja e publikut për konkurrentët.

Njëri nga ta është edhe Juli , i cili është djali më moshën më të re në program, por që vëmendja nuk i mungojë aspak.

Ai mori vëmendje që nga momenti që u bë pjesë e emisionit për shkak të deklaratës së tij bombastike.

“Sikur të isha vajzë, do të isha lezbike”, kështu ishte shprehur 20 vjeçari natën e parë të edicionit.

E, në lidhje më këtë faqja “Vipat e Bllokut” kanë postuar dy fotografi ku kanë bërë një krahasim mes bios së instagramit të Julit dhe një djalit tjetër të quajtur Enbitri.

“Njerëz që qëndrojnë” është thënia që të dy djemtë e kanë të shënuar në bio duke e shoqëruar me një zemër ngjyrë blu.

Pas kësaj faqja e njohur ngriti dyshimet për një lidhje të mundshme mes dy djemve.

E, në lidhje më këtë asnjëri nga djemtë nuk është deklaruar.

Radari.al