Aktivistja Evi Kokalari ka reaguar përsëri në rrjetet sociale pas padisë që ka ngritur sot ndaj disa gazetarëve e analistëve, mes të cilëve është Ilir Demaliaj, Dritan Demiraj, Frrok Çupin dhe Kolec Traboinin.

Kokalari paralajmëron se mund të shtojë edhe emra të tjerë dhe do ta zgjasë gjyqin derisa të dëmtohen mirë financiarisht.

Radari.al