Kryeministri Edi Rama gjatë vizitës së tij në Abu Dhabi ka zhvilluar një takim me sheikun Hazza bin Zayed Al Nahuan, i cili është Këshilltar i Sigurisë Kombëtarë në këtë vend.

Në një postim në mediat sociale, Rama shkruan se në takim ka diskutuar për ecurinë e bashkëpunimit dy palësh mes vendeve. Projektet që Princi i Kurorës ka kontribut në Shqipërinë, janë rindërtimi në Spitallë dhe Porti i ri i Durrësit.

Abu Dhabi – Me Sheiik Hazza bin Zayed Al Nahuan, Këshilltar i Sigurisë Kombëtare dhe Zëvendëskryetar i Këshillit Ekzekutiv të Abu Dhabit, për ecurinë e bashkëpunimit dypalësh mes dy vendeve, ecurinë e investimit masiv të Rindërtimit në Spitallë me financim të Princit të Kurorës, projektit madhor të transformimit të Portit të Durrësit në një prej porteve më të mëdha të Mesdheut, si edhe një sërë investimesh e bashkëpunimesh të tjera të rëndësishme”, shkruan Rama.

Radari.al