Miliona turistë në të gjithë botën vazhdojnë të vizitojnë të njëjtat vende, vit pas viti, duke bërë të njëjtat fotografi të monumenteve të famshme. Dhe kjo sepse shumica e njerëzve thjesht janë mësuar ta bëjnë këtë. 

Por pak prej nesh janë të vetëdijshëm për faktin se disa nga vendet më të njohura turistike jo vetëm që janë të mbushur me njerëz, por ato gjithashtu na zbrasin portofolet.

Ne bëmë disa gërmime dhe gjetëm vendndodhje në hartë që jo vetëm që mund të konkurrojnë me pamjet e njohura për nga bukuria e tyre, por që gjithashtu mund t’ju ndihmojnë të kurseni para.

Radari.al